Liceul "Călinescu", recompensat cu distincția "Platinum Member"

381
Liceul

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "George Călinescu" a primit, zilele trecute, în cadrul unei recepții care a avut loc la reședința ambasadorului Marii Britanii în România, Andrew Noble, distincția "Platinum Member". Aceasta a fost obținută în cadrul programului de parteneriat cu British Council București Addvantage, pentru numărul mare de candidați care susțin examenele Cambridge - KET, PET, FCE și CAE. 


"Acest trofeu recunoaște meritul centrelor cu experiență în organizarea examenelor și, de asemenea, atestă calitatea acestora. Prof. dr. Iuliana Vizan îi felicită pe toți colegii implicați în organizarea acestor examene și le mulțumește tuturor canditaților care au ales să susțină examenele Cambridge la liceul nostru. 


Certificatele Cambridge au recunoaștere internațională, valabilitate nelimitată și echivalează proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. De asemenea, acestea sunt o condiție esențială pentru efectuarea studiilor în străinătate sau la alte facultăți cu predare în limba engleză din România, precum și pentru obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei burse de studii în străinătate", au afirmat reprezentanții instituției de învățământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde