Liceenii de la TELECOM, în stagiu la Madrid

579
Liceenii de la TELECOM, în stagiu la Madrid - printvarog-1330452420.jpg
În perioada 5-25 martie, un grup de 14 elevi de la Grupul Școlar Industrial de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, coordonat de prof. ing. Eugen Adrian Niță și prof. Mariana Corobea, va participa la un stagiu de formare cu durata de trei săptămâni, în cadrul programului european Leonardo da Vinci la Institutul de Educacion Secundaria "Miguel Catalan" din Coslada, Madrid. Numărul proiectului este LLP-LdV/IVT/RO/2011/095, iar titlul proiectului este "Integrarea tinerilor pe piața europeană a muncii prin achiziționarea de noi competențe și abilități practice în domeniul electric". Finanțarea este asigurată în totalitate de către Uniunea Europeană. Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului existent, semnat între conducerile celor două instituții.

În luna februarie, prof. Mihai Ungureanu, membru în echipa de gestiune a proiectului, a efectuat o vizită de monitorizare, prilej cu care au fost puse la punct toate detaliile proiectului.

"Ne exprimăm convingerea că și de această dată elevii noștri vor aprecia preocuparea constantă pe care am manifestat-o pentru a le oferi și alte posibilități de pregătire și vor veni din acest stagiu mai motivați, mai conștienți și mai responsabili pentru propria formare", ne-a declarat prof. Gheorghe Gavrilă, directorul Grupului Școlar de Electrotehnică și Telecomunicații.

În cadrul acestui stagiu, elevii vor derula activități practice specifice domeniului electric în atelierele de la IES "Miguel Catalan", una dintre unitățile cele mai reprezentative din regiunea Ma-dridului, datorită dotărilor cu echipamente de ultimă generație.

Este o oportunitate pentru elevii participanți care vor dobândi pe lângă noi competențe de specialitate în acest domeniu profesional și competențe de comunicare în limba spaniolă. La sfârșitul mobilității, elevii vor primi certificatul Europass Mobility și certificatul de Competențe lingvistice. Cu acest prilej, elevii vor vizita și obiective culturale și turistice din regiunea Madridului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1482 secunde