Liceeni și școlari au sărbătorit Ziua Eroilor

374
Membrii Asociației Naționale Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Constanța, au cinstit, împreună cu liceeni și școlari, memoria militarilor români căzuți pe câmpurile de luptă pentru întregirea neamului și apărarea țării participând la o serie de activități.

La Mangalia, membrii Cercului "Cultului Eroilor" din cadrul Liceului Teoretic "Calatis" împreună cu președintele subfilialei, prof. Emil Corneliu Ninu, au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor.

La Techirghiol, membrii Cercului "Cultului Eroilor" din Liceul "Emil Racoviță", împreună cu președintele subfilialei, col. (r) Mihail Gavril Andreescu, au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial.

La Medgidia, membrii Cercurilor "Cultului Eroilor" din școlile "Mircea Dragomirescu", "Constantin Brân-cuși" și "Lucian Grigorescu", îm-preună cu președintele subfilialei, lt. (r) Traian Nechita, au depus buchete de flori la Monumentul Eroilor.

La Băneasa, elevii liceului teoretic împreună cu președintele subfilialei, col. (r) Marian Anghel, au prezentat un moment artistic și au depus buchete de flori la Monumentul Eroilor.

În localitatea Olteni, comuna Inde-pendența, a fost sfințit Monumentul Eroilor, realizat de prof. univ. Gheor-ghe Caruțiu. Delegația Asociației Naționale Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Constanța, condusă de col. (r) Remus Macovei, a depus o coroană de flori.

La Mircea Vodă, elevii de le Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța, conduși de profesorul de istorie Mihai Lupu, și delegația Asociației Naționale Cultul Eroilor "Regina Maria", filiala Constanța, condusă de col. (r) Remus Macovei, au depus coroane de flori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3574 secunde