Legendara trupă Phoenix, în concert la Harlequin

383
Legendara trupă  Phoenix, în concert  la Harlequin - legendariidelaphoenix-1471354825.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 21, Alexandra Ușurelu revine, pentru a doua oară anul acesta, la Harlequin Mamaia, cu un nou concert spectaculos alături de band-ul ei, prilej cu care se vor auzi live toate cântecele de pe albumul "La capătul lumii", dar și piese noi de pe următorul ei album.

Alexandra este o prezență unică în peisajul muzical românesc prin felul său de a fi, cântecele cu versuri aparte și emoția pe care o emană la fiecare spectacol, transformând orice loc de concert într-un spațiu magic. Biletele costă 45 lei.

v v v

Vineri, 19 august, de la ora 22.30, legendara trupă Phoenix revine la Mamaia în cadrul unui eveniment deosebit ce va avea loc tot la Harlequin. La mai bine de 50 de ani de la începutul poveștii, după arderi și renașteri repetate, Phoenix a demonstrat încă o dată că și-a câștigat pe deplin numele care i-a făurit destinul.

La Harlequin Mamaia, publicul va asculta atât compoziții noi, incluse pe ultimul album, cât și hiturile consacrate și atât de așteptate la fiecare concert. Nu vor lipsi surprizele și momentele inedite, proprii unei atmosfere frumoase pe care o astfel de apropiere cu publicul le creează.

Preț bilet: 65 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Țapinarii  cântă-n Costinești
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Proconsul, la Harlequin
Vineri, 05 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Vunk,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4788 secunde