X
X
Mai multe ştiri online:

Lansare de carte: "Dumnezeu a fost arestat!"

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii sunt așteptati în acest weekend, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la un nou eveniment editorial. Ziaristul și scriitorul Ion Tița-Călin își lansează sâmbătă, 20 aprilie, ora 11.00, volumul de proză umoristică "Dumnezeu a fost arestat!". Cartea este o cronică a evenimentelor petrecute în România, în perioada 2016 - 2018.

Precizăm că noua apariție editorială a văzut lumina tiparului cu sprijinul Șantierului Naval Constanța și continuă seria volumelor de proză scurtă umoristică ale autorului. Cele 28 de povestiri cuprinse în noua carte prezintă, cu mijloacele satirei și umorului, fața nebănuită a evenimentelor la care românii au fost martori în ultimii trei ani.

Evenimentul editorial este organizat cu sprijinul colegilor din cadrul Clubului Umoriștilor Constănțeni (CUC), al Uniunii Ziariștilor Profesioniști - Filiala Dobrogea și al Sindicatului Liber al Navaliștilor din cadrul Șantierului Naval Constanța.

"Cartea Dumnezeu a fost arestat! este cadoul meu pentru dumneavoastră. Dacă alții v-au furat până și credința în Cel de Sus, eu încerc să vi-o readuc în suflete, cu ajutorul satirei și umorului", a declarat Ion Tița-Călin.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4171 secunde