La TELECOM, s-au împărțit diplome… neprețuite

1110
La TELECOM, s-au împărțit diplome… neprețuite - telecom-1480253077.jpg
Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații a găzduit Concursul de limba franceză pe echipe "Jeux de Langage", aflat la a VII-a ediție, care s-a bucurat de prezența a 11 echipe, formate din câte trei elevi din tot atâtea licee din filiera tehnologică și vocațională, din Constanța, Năvodari și Medgidia. 


Conform tragerii la sorți, elevii din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a au avut surpriza să lucreze cu elevi din alte licee, formând o echipă de trei, pentru rezolvarea a 100 de sarcini de lucru, în 90 de minute. 


După cum ne-a informat prof. Aura Ștefănescu, coordonatorul concursului, dintre cele 11 echipe, doar trei au reușit să câștige diplomele ce poartă numele pietrelor prețioase. 


"Diploma de Diamant" i-a revenit echipei formate din elevi de la Liceul Tehnologic "Gh. M. Costin", Liceul Tehnologic "D. Leonida" și Colegiul Tehnic de Marină "Al. I. Cuza". "Diploma de Safir" i-a revenit echipei formate din elevi de la Liceul Tehnologic "D. Hurmuzescu" din Medgidia, Colegiul Tehnic de Marină și Colegiul Tehnic "Pontica". La doar un punct diferență, echipa nr. 4 a obținut "Diploma de Smarald", care a plecat spre Liceul Tehnologic "V. Madgearu", Colegiul Tehnic "Pontica" și Colegiul Comercial "Carol I". Celelalte echipe își împart "agatele", adică Diplomele de participare.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1884 secunde