La Colegiul "Mircea" s-au afișat rezultatele admiterii în clasa a V-a

7277
28

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele admiterii în clasa a V-a la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Dintre cei 132 de elevi înscriși pentru cele trei clase, 10 au reușit să obțină nota maximă la testul de matematică, ce a cuprins patru subiecte.

Ultima medie de intrare este 6.

Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
cta
21 iunie 2014
pretu corect

cat a costat un loc anul asta nu ne spuneti?

un parinte
22 iunie 2014
pret

pai...ar fi trebuit?pe copilul meu l-a ""costat"" multa munca.....cta...tu ai dat si nu a intrat copilul tau?...poate ar fi trebuit sa invete mai intai...dupa sa dai

elev
22 iunie 2014
corect

am inteles. deci trebuie mai intai sa inveti, apoi sa dai bani! sunt convins ca asa a facut si stan cand a ajuns la cnmb :))))))))))))))

parinte
22 iunie 2014
colegiu mircea

am vazut copii fff buni acolo,sansele sunt egale pt toti,dar ,nu trebuie sa fim rautaciosi ,unii poate nu au intrat din cauza emotiilor....sunt doar niste copii ,eu personal as fi vrut sa i vad pe toti admisi!

constanteanul
23 iunie 2014
admiterea

solutia de succes este meditatia dintr-a doua cu domnu Contanuu restul ... da se mai intra si pe merit

parinte
23 iunie 2014
licee de "elita"

Examenul este o bariera numai pentru elevii saraci. Ei pot intra corect la liceele de "elita" . Pentru cei cu posibilitati financiare mari nu conteaza ca odraslele lor au luat la aceste examene note de 2 sau de 3. Cu siguranta vor rezolva problema si copiii lor se vor regasi la inceputul anului scolar sau dupa primul semestru in aceste clase. Oare cum se face ca sunt 25 de locuri iar clasele de a VI, A VII,a au 3 33-34 de elevi????? DNA doarme!!!!!!!!!!

alt parinte
23 iunie 2014
rezultate

Am inscris copilul cu mari rezerve din cauza tuturor "legendelor" existente in legatura cu modalitatea de intrare la Colegiul "Mircea cel Batran"! Am avut emotii, desi constientizam ca aspiratiile noastre se bazau pe volumul de munca din cei patru ani. Nu am facut nici o ora de pregatire la matematica, in schimb am lucrat individual mult, am participat la toate concursurile pana la fazele finale, iar rezultatele ne-au dat mereu incredere! Am avut o doamna invatatoare extraordinara! Rezultatele admiterii la colegiu au reflectat munca asidua a copiilor, fapt concretizat in notele obtinute! e adevarat, emotiile sunt mari, pot fi mici surprize neplacute, dar un copil pregatit va da randament! Eu zic sa le respectam munca si sa nu mai dam crezare unor mituri!

PARINTE
23 iunie 2014
STRUGURI ACRII

Am copil care a facut la CNMB din clasa a V a .a invata in cei 8ani gimnaziu si liceu . In jurul meu am auzit comentarii rautacioase fata de banii cheltuiti.Nu am dat niciun ban copilul a invatat mult peste ce faceau altii la alte scolii. Bravo celor care au intrat .Merita!

tot un parinte
23 iunie 2014
concursuri de matematica

Cei ai caror copii au participat in ultimii 2 la concursuri de matematica sigur regasesc pe listele celor admisi la Mircea si Ovidiu numele copiilor cu rezultate foarte bune la concursuri. Toate acestea se pot verifica pe siteurile organizatorilor de concursuri. Teoria conspiratiei poate fi comoda pentru cei care nu stiu cate ore de munca se afla in spatele acelei liste. Sa le recunoastem acestor copii meritele reale. Peste 4 ani ii vom regasi oricum pe alte liste, ale celor admisi la liceele foarte bune. Bravo lor !

un elev
25 iunie 2014
Colegiul asta e no. 1

Eu sunt elev la acest colegiu si pentru curiosi aici ( o zic verde-n fata ) aici nu se data mita . W.d Profii sunt foarte corecti . Si domnul Contanu nu are nimic de a face cu asta. Nu trebuie 'sa faci meditatii cu el dintr-a doua' pentru a fi admis aici . Si apropo, PROFU CONTANU E CEL MAI TAREE ;-) Toti elevii il iubesc. Bravo celor care au intrat , stiu ca nu e usor :)

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.752 secunde