"Jumanji" vă așteaptă la Centrul "Jean Constantin"

241

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, aveți posibilitatea de a merge la o mulțime de filme bune. De exemplu, puteți opta pentru "Frozen/ Regatul de gheață II", care va fi putea fi vizionat sâmbătă, 7 decembrie, de la orele 12.00 și 15.00, dar și duminică, 8 decembrie, de la ora 12.00. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsei și a-și salva regatul. Personajele vor fi interpretate de Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff și Josh Gad, alături de Evan Rachel Wood și Sterling K. Brown. 


Mai târziu, de la ora 17.30, aveți ocazia să-i revedeți pe Keegan-Michael Key și John Leguizamo în comedia "Se-ncinge treaba!",  regizată de Andy Fickman. O echipă de pompieri primește cea mai grea misiune: să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu. Apoi, o experiență cinematografică de neuitat vă oferă pelicula "Jumanji: Nivelul următor", care va fi proiectată în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 20.00 și duminică, 8 decembrie, de la ora 17.30.  Filmul redă povestea jucătorilor care  trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume. Din distribuție fac parte: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black, Danny DeVito.


Duminică, 8 decembrie, de la ora 15.00, "Bătălia de la Midway", în regia lui Roland Emmerich prezintă confruntarea epică purtată în aer și pe apă, care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Din distribuție fac parte: Woody Harrelson, Mandy Moore, Patrick Wilson, Luke Evans.


"Îngerii lui Charlie" încheie seria proiecțiilor din acest weekend, duminică, de la ora 20.00. În producția regizată de Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenție de securitate și investigații s-a extins în toată lumea. Prețul unui bilet este 15 lei pentru adulți, patru lei pentru copii/elevi/studenți și opt lei pentru pensionari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4041 secunde