Iubești să citești cărți polițiste? Ce tip de personalitate ai?

3825
Cărțile, ca și alegerile vestimentare, de exemplu, ne definesc personalitatea. Astfel, nu e suficient să spui că iubești să citești ca să oferi o imagine de ansamblu asupra personalității tale. Fiecare tip de lectură pune în evidență aspecte diferite ale personalității noastre.

Dacă îți vei completa afirmația cu ”iubesc să citesc carti politiste”, îi vei dezvălui interlocutorului tău un detaliu al personalității tale. Dacă ești pasionat de cărți polițiste, atunci ai un talent extraordinar de a căuta indicii și ai tendința să intuiești cum se va încheia o carte încă de la primele pagini.

Pentru tine, viața este un mister și consideri că mereu există un motiv mult mai profund pentru care se întâmplă anumite lucruri. Ești o persoană tăcută, dar asta pentru că ești mereu preocupată să rezolvi misterele din jurul tău. Totul îți pare o aventură.

Bookzone are o gamă variată de cărți polițiste, care să-ți satisfacă gustul pentru aventură și să te pună pe jar cu rezolvarea de mistere.

Uragan pe insula Camino, scrisă de John Grisham, se numără printre noutățile din seria de thrillere ce cu siguranță te va prinde încă de la primele randuri și te va provoca să descoperi misterele unei crime aproape perfecte.

Scurt rezumat al romanului ”Uragan pe insula Camino”

Bine ați revenit pe Insula Camino, unde orice se poate întâmpla - chiar și o crimă în mijlocul unui uragan, care s-ar putea dovedi a fi crima perfectă... John Grisham revine cu o nouă aventură pe insula Camino, o comunitate mică din Florida.

”Uragan pe insula Camino” din seria de cărți polițiste îți oferă o evadare perfectă, te poartă în paradis pentru puțin soare, nisip, mister și haos.

Tocmai când Bruce Cable, proprietarul librăriei, pregătește revenirea lui Mercer Mann, autorul de bestseller-uri, uraganul Leo se îndreaptă spre Camino, urmând să ajungă în câteva zile spre insulă. Guvernatorul Floridei ordonă evacuarea obligatorie, iar majoritatea locuitorilor închid casele și fug pe continent, dar Bruce decide să rămână pe insulă.

Uraganul este devastator și provoacă pagube: casele sunt dărâmate, hotelurile și vitrinele sunt distruse, străzile sunt inundate, iar câțiva oameni își pierd viața. Una dintre victime este Nelson Kerr, un prieten al lui Bruce și autor de thrillere, pe care Bruce îl descoperă mort în casa sa.

Rănile de la cap ale lui Kerr, precum și prezența unei femei misterioase îl determină pe Bruce să creadă că prietenul său trebuie să fi fost ucis, dar nu își dă seama clar de ce.

Cine l-ar fi vrut mort pe Nelson? În timp ce poliția locală și cea de stat investighează în ritm lent, Bruce caută ajutor extern pentru a determina ce se întâmplă, angajând o firmă privată din Washington DC.

Când este scos la iveală ultimul manuscris al lui Kerr, acesta dă de înțeles între rânduri motivul pentru care cineva ar fi vrut să-l țină tăcut, deoarece premisa acestei opere de ficțiune se referă la un medicament magic administrat anumitor rezidenți din unele centre de îngrijire. Să fie oare vorba de o escrocherie de proporții, una pe care Nelson Kerr a descoperit-o și era gata să o dezvăluie lumii în scrierile sale?

Pe măsură ce Bruce începe să investigheze, ceea ce descoperă printre rânduri este mai șocant decât oricare dintre răsturnările de situație ale lui Nelson. Și mult mai periculos.

John Grisham se descurcă magistral cu acest roman revigorant, recomandat tuturor celor care iubesc misterul și nu numai.

Sugestii de cărți polițiste, aflate în topul preferințelor cititorilor:

1. Lista de invitați, de Lucy Foley - un roman ce conține meniul complet: secrete, minciuni convenabile, adevăruri dureroase, trădări, frustrări și răzbunare;

2. Fata din gheață, de Bryndza - un roman bine construit, cu multă atenție la detalii, iar personajul principal, Erika, te va cuceri de la prima pagină;

3. Detectivă de ocazie, de Laura Stanciu - povestea romanului este nostimă, captivantă și tonică, în combinația sa bine dozată de genuri. Viața cotidiană descrisă prin reflecții sarcastice, intrigi și enigme elucidate progresiv.

Consultă oferta completă Bookzone de cărți polițiste și profită de faptul că la orice comandă de minimum 80 de lei primești două cadouri: un semn de carte metalic și o sacoșă cu mesajul: ”Ești frumoasă când citești”.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4311 secunde