ISJ Constanța înmânează deciziile de numire a directorilor și directorilor adjuncți

506
ISJ Constanța înmânează deciziile de numire a directorilor și directorilor adjuncți - whatsappimage20220111at103010-1641899181.jpg
Începând cu 17 ianuarie, prima zi a semestrului II, în învățământul constănțean se vor afla la conducerea unităților școlare directori și directori adjuncți numiți pentru noi mandate, unii dintre ei până la organizarea unui nou concurs.

Miercuri, 12 ianuarie 2022, la Palatul Copiilor Constanța se vor înmâna managerilor unităților de învățământ  preuniversitar de stat din județul Constanța, numiți prin concurs  și celor detașați în interesul învățământului în funcțiile de director/director adjunct, deciziile de numire. La semnarea fișei de post a directorului adjunct este necesară prezența directorului din unitatea de învățământ.

Între orele 9 și 12 sunt programați directori și directorii adjuncți ai școlilor gimnaziale, cluburilor sportive și Palatului Copiilor, iar între orele 12 -15 sunt așteptate noile conduceri ale grădinițelor, liceelor, colegiilor și centrelor școlare de educație incluzivă.

Reamintim că ediția 2021 a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în județul Constanța s-a încheiat cu ocuparea a 90 de posturi de director și 25 de director adjunct.

Pentru cele 99 de posturi de director, respectiv 52 de director adjunct rămase vacante, în marea majoritate a cazurilor Inspectoratul Școlar Județean Constanța a „parafat” continuitatea pe funcție a foștilor ocupanți. Au fost, însă, și participanți la concurs care, deși nu au promovat probele, au fost „aleși” la conducerea unor instituții.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2944 secunde