IŞJ Constanța a numit noul director al Școlii nr. 39

5734
IŞJ Constanța a numit noul director al Școlii nr. 39 - directoare-1621954426.jpg
La începutul acestei luni (7 mai), în articolul „Directorul Școlii 39, schimbat din funcție pentru deficiențe manageriale. Cine a preluat atribuțiile”, relatam situația survenită la una dintre cele mai mari instituții de învățământ preuniversitar a Constanței, prin demiterea prof. Florina Butuc (catedra de istorie), după circa șase luni de mandat. Eveniment petrecut ca urmare a unui audit întreprins de Primăria municipiului Constanța și pentru ale cărui concluzii am înaintat Școlii gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza” o solicitare în baza Legii 544. Cu toate că vorbim de bani publici, achiziții publice. Așteptăm încă răspunsul...

Până atunci, în Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța de luni, 24 mai, a fost numită în funcția de director al Școlii nr. 39 prof. Iuliana Ionescu, învățătoare.

În urmă cu o săptămână, la această școală a avut loc un consiliu de administrație, la finalul căruia, cu 21 de voturi, a fost aleasă prof. Iuliana Ionescu, în defavoarea prof. Florentina Nicoară (10 voturi), alte 32 de cadre abținându-se.

Sursa foto - Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0841 secunde