X
X

Invitație la o porție de râs, în Club "Doors"

Ştire online publicată Luni, 06 Ianuarie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sorin Pârcălab, Cristi Popesco și Dan Frânculescu vă invită, joi, 9 ianuarie, de la ora 19.00, în Clubul "Doors" din Constanța, la un nou show de stand-up comedy. 


Pe cei trei artiști îi cunoașteți, probabil, de la "Una Scurtă", "Râzi ca Prostu", "Roast-ul" lui Velea și a lui Marian Godină, "Show de seară", "Arde-mă" sau podcastul "Ceva mărunt". Cel mai vechi în acest domeniu este Sorin Pârcălab, despre care se spune că și-a început cariera în stand-up în anul 2008, când a fondat și grupul "Brigada 2 pe 3". Trei ani mai târziu, el a participat la show-ul "Românii au talent", cu un musical senzațional bazat pe pantomimă, fiind cel mai vizionat moment din acel sezon. 


La rândul său, Cristi Popesco s-a apucat să facă stand-up comedy încurajat de prieteni, dar a urcat prima oară pe scenă în octombrie 2010. După show, comedianții din clubul respectiv l-au încurajat să mai vină și de atunci, a tot venit... 


Despre Dan Frânculescu, toată lumea știe că atunci când nu face comedie, face publicitate, și invers. De asemenea, în timpul liber, hrănește păsări și ascultă muzică simfonică. 
Prețul unui bilet - 35 lei. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4208 secunde