Invitație la film. Care sunt cele mai importante pelicule ale săptămânii

289
Invitație la film. Care sunt cele mai importante pelicule ale săptămânii - filmesursamoovienooz-1584137136.jpg

Articole de la același autor

Cei care vor să iasă din casă în acest weekend, au ca posibilitate de relaxare vizionarea unui film, în centrele comerciale "Vivo" sau "City Mall", desigur, cu condiția să stea la distanță unii de alții. 


Așteptat de multă vreme de către cinefili, "Bloodshot" este un film inspirat dintr-o carte de benzi desenate de mare succes, care ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acțiune, care este readus la viață și transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporația RST. Fiind inoculat cu toate proprietățile unei nano-tehnologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forță de nestăvilit - cel mai puternic războinic creat vreodată de această corporație, capabil acum să se auto-vindece instantaneu. Din păcate, odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată mintea și amintirile. Când Ray începe să-și amintească câte ceva din trecut, el nu mai știe ce este adevărat și ce nu, dar este hotărât să reia controlul asupra propriei sale vieți.


O altă opțiune este "Lassie se întoarce acasă", o nouă ecranizare a romanului scris de Eric Knight, povestea emoționantă a collie-ului Lassie, care va trece prin aventuri inedite în încercarea de a reveni acasă. 


Povestea este simplă. Florian are doar 12 ani și cel mai bun prieten al său este Lassie, un splendid collie. În momentul în care tatăl lui Florian își pierde locul de muncă, familia este nevoită să se mute într-un apartament mult mai mic, unde nu au voie să aducă și câinele. Florian este devastat pentru că trebuie să renunțe la Lassie. Cel care îl preia pe Lassie este contele von Sprengel, care, însă, pleacă într-o călătorie spre Nord, așa că Lassie rămâne pe mâinile administratorului domeniului, un individ care îl tratează extrem de rău. 


Pentru că Lassie nu poate trăi fără Florian, evadează, și așa începe o călătorie fabuloasă și plină de aventuri, căci și Florian pornește în propria sa căutare. Cei doi vor străbate toată țara căutându-se unul pe celălalt, pentru că nici un obstacol nu poate sta în calea unei prietenii dintre un copil și câinele său iubit.


Precizăm că cel mai faimos cățel din istoria filmului revine, astfel,  pe marile ecrane cu o aventură care vă va ține cu sufletul la gură și vă va umple inimile de căldură. 


O altă sugestie  este "Omul invizibil". Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale (Harriet Dyer), a prietenului lor din copilărie (Aldis Hodge) și a fiicei adolescente a acestuia (Storm Reid).


Atunci când fostul său partener (Oliver Jackson-Cohen) se sinucide, și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu este decât o farsă. Pe măsură ce începe să fie confruntată cu coincidențe din ce în ce mai sinistre, care pun în pericol viața celor dragi ei, Cecilia simte că sănătatea ei mentală este tot mai fragilă, din cauza eforturilor ei disperate de a le dovedi celorlalți că este hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1784 secunde