Inventivitatea elevilor de la Colegiul "Mircea", premiată la București

245
Inventivitatea  elevilor de la Colegiul

Articole de la același autor

În cadrul Târgului Internațional de Carte GAUDEAMUS de la București, au fost găzduite și manifestările legate de Salonul Național de Inventică și Creație Științifică pentru Tineret.

La această prestigioasă manifestare tradițională, au participat și elevi - membri ai Centrului de Cercetări al Elevilor din cadrul Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța. Ei au prezentat lucrări cu grad mare de originalitate la secțiunea "Tehnologii ale viitorului" (robotică, grafic design, arhitectură futuristă etc.) care au fost premiate în acest an la diferite competiții internaționale (East European Space Settlement Design Contest, faza finală din SUA - Florida, Kennedy Space Center - International Space Settlement Design Contest).

Juriul a acordat următoarele premii elevilor mirciști: un premiu I, un premiu III și două mențiuni de onoare. Iată numele participanților constănțeni: Bianca Burtoiu, Diana Catană, Marina Cozma, Bogdan Dincă, George Dobrin, Valentina Isbățoiu, Tiberiu Lepădatu, Tudor Mangri, Oana Matei, Tatiana Panchici, Irina Pătrăhău, Adrian Pîrvu, Matei Popovici, Andreea Stanciu, Dalia Stoian, Octavia Tudorache și profesorul lor, Ion Băraru.

Este de menționat că elevii de mai sus au prezentat lucrări care au fost elaborate de către mai mulți colegi din fiecare proiect, dar rigorile manifestării au impus prezența a maximum trei elevi de proiect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0335 secunde