Întâlniri cu electoratul Universității "Ovidius"

691
11
După ce ieri, prof. univ. dr. Eden Mamut și-a depus oficial, la Biroul Electoral Central, candidatura la funcția de rector, astăzi, și-a programat întâlnirea în cadrul Facultății de Litere, urmând să abordeze problematica convergenței dintre "Contemporaneitatea lui Ovidius și cultura organizațională a Universității".
Miercuri, 8 februarie, va avea loc întâlnirea în cadrul Facultății de Teologie, cu tema "Universitatea Ovidius - centru internațional de reflexie și cooperare interuniversitară în promovarea dialogului dintre religii, a toleranței și a apropierii dintre culturi". Tot miercuri, la ora 15, în Aula Magna din sediul de pe bd. Mamaia, va avea loc întâlnirea cu studenții și cadrele didactice ale Universității "Ovidius", pe tema "Centrarea programelor educaționale și a întregii activități a universității pe studenți".

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
allah
6 februarie 2012
Mamut Eden

Ba nebunule,nu confunda universitatea cu geamia,nu ai pic de rusine ca incurci religiile...de ce pana mea nu te duci la musulmanii tai sa faci intilniri cu ei...tot la ortodocsi te duci...vezi poate te pun aia sa iei vreo gustare cu carne de porc...ca nu te mai iarta profestul mohammed in veci..

Breaban
7 februarie 2012
Mamut Eden,cu ce ti-a spalat creierul Victor Ciupina?

Tatar,ce ti-o fi facut Ciupanezu de te-ai aruncat kamikaze in ceva ce nu o sa obtii,de fapt daca stau si ma gandesc voi astia,tatarii,sunteti capsomani,va da omu` cu toporu in cap si nu vedeti decat razboi....mare nebun esti...

vai de capul vostru
7 februarie 2012
nebuni

Vad ca internetul da posibilitatea la toti retardatii mintali sa comenteze orice despre oicine!In primul rand voi astia care comentati despre prof.Mamut Eden...nu stiu daca aveti calitatea morala si intelectuala sa vorbiti despre el.Nu il cunosc personal..dar am auzit ca intradevar are si calitati si defecte...calitatile ar fi ca a fost sef de promotie...ca este bun in ceea ce face..iar defecte ca este egoist!Da, nu cred ca este cazul sa jigniti o natie...o religie numai pentru ca vrea sa candideze pe un post pe care e posibil sa nu il castige.Asa ca aveti grija la cum va exprimati!Nu tatarii sunt facuti hoti si tigani in intreaga lume!Insa retardati ca voi nu voi intelege asta...pentru ca asta va e conditia...handicapati!

Breaban
7 februarie 2012
Pentru numarul 3

Bai nebunule,daca reusea imperiul otoman sa ramane la putere pina acum...mai vedeai internet din parti...astia pe unde au trecut au lasat jale in urma lor...asa e samanta lor..de oameni devastatori..mai lasa-ma cu calitatile lui MAMUT...natia asta nu se va schimba niciodata...si stii ce gogule...internetul este libera exprimare asa ca asta este opinia tuturor cu care vei sta de vorba despre natia musulmana si mai ales despre tatari.

Lumea crestin-ortodoxa
7 februarie 2012
Ptr numarul 3

Sa spuna multumesc ortodocsilor acesti musulmani ca i-am lasat sa traiasca si sa respire alaturi de crestini pentru ca in tara lor stearpa Mongolia mureau de foame,munceau la camp toata ziua si traiau in corturi.Lumea crestina le-a impus civilizatia.Pentru acest lucru ar trebui sa isi schimbe religia.

de la nr.3
7 februarie 2012
pentru 3 si 3

Imperiul Otoman...vorbiti voi de imperiul Otoman..voi care ati dat tot ce aveati mai bun...aur ..femei orice.Religia CRESTINA inseamna pace..bunatate...la fel ca si cea musulmana...dar voi nu sunteti nici crestini ...nici musulmani...voi sunteti niste oameni rai...fara niciun D-zeu!Egoisti si frustrati!Dobrogea...model de convietuire interetnica...cu asta ne laudam in lume...si cu olimpicii nostri...aia romani adevarati!In rest ..

musulman
7 februarie 2012
musulman

Cine si cui sa multumeasca..(nr 5)?Mai citeste ..mai documenteaza-te...se vede ca esti afon..nene!De Gighiz Han ai auzit...in toate cartile de istorie scrie despre el!Citeste si ce scriu altii...te sfatuiesc sa citesti intr-o limba straina...da ,tu abia vorbesti corect romaneste.Tu vorbesti de civilizatie?Tu traiesti in civilizatie?Uita-te la cetatenii acestei tari...care pleaca in lumea crestina..Italia,Spania dar pe post de slugi!Pentru o bucata de paine!Mai tinet-ti gura!

7 februarie 2012
iacobescu flavius

In maxim 2 ani, Rila Iepurila va fi rector la Poarta Alba. Este renumita universitatea de acolo, ar insemna o evolutie fireasca pentru Danut Tiberius.

Lumea crestina
7 februarie 2012
AFARA DIN TARA TATARILOR

Netrebnicilor parasiti aceasta tara,ne-ati mancat toate resursele de sute de ani,nu degeaba v-ii se spune neam de pagani.

FETITA
7 februarie 2012
ARTISTA

Artista HANTIU joaca la trei capete. Potoleste-te femeie si mai stai pe-acasa! Nu mai scoate de la naftalina inventiile tale.Esti bagata in toate! Mai vrei sa fii si OM DE VALOARE al Constantei! Ptiu!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Doctor Honoris Causa reprogramat
Pagina a fost generata in 1.2071 secunde