Întâlnire de lucru a Rețelei Universităților de la Marea Neagră

302
1
În perioada 25-26 octombrie, o delegație a Rețelei Universităților de la Marea Neagră, formată din președintele rețelei acad. Jorgaq Kacani și secretarul general, prof. dr. ing. Eden Mamut, a efectuat o vizită oficială la Bruxelles.


Vizita a avut ca obiectiv să evalueze posibilitățile de cooperare cu diferite organizații din cadrul Comisiei Europene și NATO în vederea dezvoltării proiectelor prioritare ale universităților membre RUMN. 

Întâlnirile au constituit un prilej de schimb de informații, identificare de posibilități de cooperare și inițiere de proiecte concrete care au acoperit o arie largă de probleme de la dezvoltarea de structuri de transfer de cunoștințe și inovare în țările din zona Mării Negre folosind modelul European Institute of Innovation and Technology, proiecte de cercetare în domeniul tehnologiilor informatice, a cooperării în cercetarea legată de evaluarea riscurilor și a vulnerabilităților în regiune și până la organizarea în parteneriat cu Organizația NATO pentru Știință și Tehnologie a unor Centre de Excelență în Cercetare.


Comentează știrea

UTA FENDA
29 octombrie 2012
EPURE SPAGARUL

Epure,ne-a cerut spaga tuturor studentilor de anul 1 master ca sa terminam desi eu sunt la fara taxa!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Învățământul privat, evaluat
Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cine va fi noul rector?
Pagina a fost generata in 0.7499 secunde