"INIMA REGINEI MARIA", un spectacol pentru Centenar, la Constanța

148

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța (TSC) pregătește spectacolul INIMA REGINEI MARIA, de Radu Aldulescu, în regia Alinei Hiristea. Spectacolul va avea premiera în data de 8 decembrie 2018.


"Prezența dumneavoastră la una dintre reprezentațiile din weekendul 7 – 9 decembrie (7 decembrie – avanpremieră, 8 decembrie – premieră, 9 decembrie – a treia reprezentație) ne va onora în mod deosebit. Spectacolele vor începe la ora obișnuită, 19.00.", susțin reprezentanții Teatrului.


Spectacolul reprezintă demersul Teatrului de Stat Constanța pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, prin rememorarea Reginei Maria a României, cea care a avut un rol determinant în parafarea Unirii de către marile puteri ale lumii. Din câte avem știință, este singura producție de teatru pe această temă, care nu are caracter ocazional, ci va rămâne în repertoriul teatrului nostru și va fi reprezentată în continuare. 


Distribuția este alcătuită din actori ai Teatrului de Stat Constanța și studenți de la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" din Constanța, iar scenariul a fost realizat de unul dintre cei mai apreciați romancieri contemporani, Radu Aldulescu, după jurnalele Reginei Maria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4978 secunde