Începe selecția decanilor la Universitatea Ovidius

Duminică, 08 Aprilie 2012
2407

Articole de la acelaşi autor

Decalată cu o zi, se-lecția candidaților pentru funcțiile de decani ai facultăților din cadrul Universității Ovidius Con-stanța va începe, astăzi, cu prof. univ. dr. Nicolae Ceamitru și conf. univ. dr. Liliana Tuță, de la Facultatea de medicină generală, care sparg gheața, ei fiind primii intervievați începând cu ora 9.

Comisia de concurs este formată din rector Dănuț Tiberius Epure, prorector Gabriela Stanciu, Marioara Trandafirescu (Facultatea de Științe ale Naturii), Victoria Badea (Facultatea de medicină dentară) și Diana Țenea (Facultatea de construcții), în calitate de secretar. De asemenea, pentru transparența procesului au fost invitați și trei membri neutri, de la ASE București, Politehnica București și Universitatea Transilvania Brașov.

Cu excepția a trei facultăți, unde s-au înscris trei candidați pentru funcția de decan, respectiv la Facultatea de farmacie, Facultatea de drept și Facultatea de matematică, în rest, sunt câte doi candidați, motiv pentru care, astăzi, vor fi audiați candidații a nouă dintre facultăți, restul fiind programați mâine, de la ora 9, când sperăm să aflăm și rezultatele înaintea contestațiilor.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3607 secunde