Începe festivalul de teatru FITIC 2020, la Termele Romane

237
Începe festivalul de teatru FITIC 2020, la Termele Romane - incepefestivalulfitic-1597684756.jpg

Articole de la același autor

Constanța va găzdui, săptămâna aceasta, o nouă ediție a festivalului de teatru FITIC. Actori și trupe din întreaga țară se vor reuni pe litoral pentru a-și încânta publicul cu piese clasice sau moderne. Festivalul se va desfășura între 20 și 23 august, în zona peninsulară, în apropiere de Termele Romane.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, festivalul reunește nume renumite ale teatrului românesc. Pe parcursul celor patru seri de spectacole de toate genurile și pentru toate categoriile de public. În prima zi, vor fi susținute trei reprezentații. De la ora 18.00, în zona A, trupa "Aici" va prezenta piesa "Îmblânzirea scorpiei", în regia lui Tiberiu Roșu. De la ora 21.30, de la Teatrul Dramaturgilor Români vor veni "Variațiuni la invențiuni", o expresie teatrală inedită în peisajul artistic autohton. Distribuție și conceptul aparțin lui Emilian Mârnea și Petre Ancuța. În zona B, de la ora 19.30, Teatrul de Artă București de Leonid Zorin aduce publicului de la malul mării comedia "Un bărbat și mai multe femei", cu Paula Chirilă și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Vineri, sâmbătă și duminică va continua seria spectacolelor de tot felul. Intrarea este gratuită și se face cu 30 de minute înaintea fiecărui spectacol. Din cauza numărului limitat de locuri disponibile, impus de restricțiile provocate de noul coronavirus, publicul este încurajat să își rezerve locul pe site-ul www.bilet.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Festival de filme drive-in, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5266 secunde