Începe concursul de modelism "Cupa Tomis"

Luni, 03 August 2020
162
Muzeul Național al Marinei Române va găzdui în perioada 14-16 august, cea de-a șasea ediție a expoziției-concurs de modelism "Cupa Tomis Constanța". Evenimentul va fi organizat cu ocazia Zilei Marinei Române, de către Asociația "Modelism Tomis". Navomodelele radiocomandate vor putea fi admirate în bazinul exterior al instituției, unde va avea loc și jurizarea modelelor și afișarea rezultatelor.

Înscrierea modelelor se poate face pe site-ul concursului, până în data de 14 august sau direct, în data de 15 august, între orele 9.00 și 11.00. Fiecare concurent poate să înscrie un număr de cinci modele la o categorie, în cadrul concursului "Cupa Tomis", și un număr de maxim cinci modele pentru expoziție.

Taxa de înscriere este de 20 lei/ participant (înscriere on-line până pe data de 14 august) și 40 lei/ participant, pentru cei care înscriu modelele în ziua deschiderii concursului. Copiii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani nu plătesc taxa de înscriere. Pagina a fost generata in 0.34 secunde