Începe Concursul "Dan Moisescu". Tinerii talentați, invitați să se înscrie

287
Începe Concursul

Articole de la același autor

Tinerii talentați sunt așteptați să se înscrie la Festivalul Concurs Național de interpretare a Cântecului Popular Românesc "Dan Moisescu". Cea de-a XXIII-a ediție se va desfășura la Topalu, în perioada 2 - 4 octombrie.


Pot participa la concurs artiști amatori, soliști vocali de muzică populară având vârsta între 16 - 25 de ani. Înscrierea în festival se face pe bază de fișă de înscriere ce va fi trimisă la adresa Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" din bulevardul Tomis nr. 110. Odată cu fișa de înscriere se vor transmite și partiturile cu acompaniamentul pieselor muzicale pe care le vor interpreta, precum și consimțământul sau acordul privind prelucrarea datelor personale ale participanților. Termenul limită pentru înscrieri este 27 septembrie 2019.


"Fiecare concurent va aborda un repertoriu și va purta un costum specific zonei pe care o reprezintă. În vederea asigurării unei participări cu un înalt nivel de calitate și competitivitate, toți concurenții vor participa la preselecția din data de 2 octombrie, condiție obligatorie pentru a intra în competiție", explică reprezentanții Centrului Cultural Județean Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Carrefour premiază elevii talentați
Pagina a fost generata in 0.5956 secunde