Încep Zilele Filmului Turcesc la Grădina de Vară „Cinemascop” din Eforie Sud

507
Încep Zilele Filmului Turcesc la Grădina de Vară „Cinemascop” din Eforie Sud - cemalcandansonrakivancbaruonunec-1626000227.jpg

Articole de la același autor

Institutul „Yunus Emre” din Constanța participă, în perioada 12-13 iulie, la proiectul „Eforie Colorat”, eveniment organizat de Asociația „Forumul Artelor Vizuale”, cu expoziția foto-documentară „Göbeklitepe” și Zilele Filmului Turcesc.

În acest interval de timp, la Grădina de Vară „Cinemascop” din Eforie Sud vor fi proiectate două filme turcești de comedie, filmele fiind subtitrate în limba română. Intrarea este liberă. Peliculele vor fi difuzate, în ambele zile, de la ora 21.20. Este vorba despre „Ai crai, ai grai”, în regia lui Kıvanç Baruönü şi „Tovarășul meu de drum”, în regia lui Bedran Güzel..

Expoziția foto-documentară „Göbeklitepe” va fi deschisă publicului larg în perioada 12-18 iulie. Organizatorii spun că „Göbeklitepe” este rezultatul unei mari organizări și imaginații și poate fi considerat ca punctul zero al istoriei, fiind unul dintre cele mai vechi monumente și primul de această dimensiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4461 secunde