Încep înscrierile la concursul pentru gradațiile de merit

233
Încep înscrierile  la concursul pentru gradațiile de merit - gradatiademerit-1590322936.jpg

Articole de la același autor

Concursul pentru acordarea gradațiilor de merit pentru cadrele didactice a fost modificat, în urma suspendării cursurilor, iar calendarul decalat.

Astfel, începând de luni, 25 mai, și până pe 3 iunie, candidații își pot depune dosarele la secretariatul unității sau instituției de învățământ preuniversitar de stat, cu personalitate juridică. Ulterior, dosarele care conțin documente justificative privind activitatea candidatului respectiv vor fi trimise la secretariatul sau registratura Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Analiza dosarelor se va face între 29 iunie și 10 iulie. Candidații nemulțumiți de punctajul acordat vor putea trimite contestațiile începând cu 13 iulie, iar până pe 17 iulie va fi stabilit numărul gradațiilor de merit ce pot fi distribuite. Contestațiile vor fi soluționate până la 30 iulie, pentru ca listele finale să fie înaintate către Ministerul Educației până la 7 august. Ordinul ministrului Educației și Cercetării pentru aprobarea listelor cu personalul didactic din învățământul preuniversitar de stat care beneficiază de gradație de merit va fi emis până la 24 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.636 secunde