În parcul Tăbăcăriei, se zboară "deasupra unui cuib de cuci"

244
În parcul Tăbăcăriei, se zboară

Articole de la același autor

"Serile de teatru de la Pontul Euxin" continuă vineri, 9 august, de la ora 21.00, cu spectacolul "Zbor deasupra unui cuib de cuci". Acesta are loc în amfiteatrul din parcul Tăbăcăriei, vizavi de Țara Piticilor.


"Zbor deasupra unui cuib de cuci" este un spectacol despre noi, oamenii, despre cum ne facem alegerile, cum ni le asumăm, ce percepții ciudate avem despre viață, deși poate ne este teamă să recunoaștem, cât de curajoși suntem în relațiile cu ceilalți, cu autoritățile. Actorii se întreabă în piesă ce ne dorim în fapt, cum ne urmăm visurile, cum murim și, mai ales, merită să trăim? Moarte sau zi după zi de neființare? 


Ca urmare, spitalul de nebuni în care se petrece acțiunea este un spațiu în care fiecare dintre "locatari" este forțat să își creeze o viață, un "acasă". Nou venitul este cel care va destabiliza ordinea firească a lucrurilor și viețile croite cuminte de pacienții în halate albe, inocenți din punct de vedere social. 


Regia este semnată de Daniela Vitcu, muzica de Alexandru Neș, iar coregrafia de Stela Cocârlea. Distribuția este formată din Loredana Adăscăliței, Mirela Mihai, Edoard Petre, Vlad Fiu, Edi Văcariu, Iulian Marinescu, Ionuț  Dulgheriu, Mircea Șiromașenco, Radu Niculescu, Alexandru Săplăcan, Catinca Hanțiu, Dana Cojan, Denisa Todireanu, Denisa Iova, Cornelia Pandele și Gabriela Dumitrache. Intrarea este liberă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4521 secunde