În ce condiții sunt acceptați pensionarii la catedră

531
În ce condiții  sunt acceptați pensionarii la catedră - pensionaricatedra-1429449100.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța se desfășoară etapa de reîncadrare în funcția didactică a personalului didactic pensionat care a avut statutul de titular și depășește cu mai puțin de trei ani vârsta de pensionare la 1 septembrie 2015.

Pot participa cadre didactice pensionate care au avut statutul de titular în învățământul preuniversitar de stat; au gradul didactic I sau titlul științific de doctor; depășesc cu mai puțin de trei ani vârsta de pensionare raportată la 1 septembrie 2015, solicită un post vacant complet (cu aplicarea art. 262 alin. (4) din Legea nr. 1/2015) în concordanță cu actul de numire/transfer/repartizare pe post/catedră la momentul pensionării și nu în ultimul rând își suspendă pensia pe perioada reîncadrării.

Miercuri, 22 aprilie, va fi afișată lista posturilor, urmând ca depunerea cererilor de reîncadrare în funcție la unitățile de învățământ să aibă loc până pe 24 aprilie. Pe 29 aprilie, într-un consiliu de administrație al ISJ Constanța va avea loc validarea listei cadrelor didactice care se reîncadrează, după o discuție prealabilă a reîncadrării. Pe 4 mai, este programată soluționarea contestațiilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde