În ce condiții se vor deschide școlile. Klaus Iohannis a convocat ședință pentru deschiderea școlilor

Marţi, 04 August 2020
322
Klaus Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni, miercuri, pe premier și pe miniștri, dar și pe Raed Arafat, pentru a discuta dacă și în ce condiții vor fi deschise școlile, informează Digi24. 


În urmă cu câteva zile, președintele Klaus Iohannis a spus că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar școală online și totul se îndreaptă spre un scenariu mixt.


Întrebat cum se vor deschide școlile peste o lună, ministrul Sănătății a recunoscut că nu știe.


"Nu facem supoziții într-un context în care suntem la o lună și jumătate față de începutul școlii. În a doua jumătate a lunii august vă vom spune exact cum se va deschide școala", a declarat Nelu Tătaru, întrebat fiind cum vede deschiderea anului școlar dacă se va menține evoluția epidemiei.


Anterior, premierul Orban a spus că școala va începe în condițiile pe care le va permite evoluția epidemiei. "Suntem într-o analiză foarte serioasă, nu pot crea o previziune azi, care să fie modificată în funcție de evoluția epidemiei. Când vom avea toate datele pentru a furniza o informație corectă care să permită elevilor, profesorilor, părinților să se pregătească pentru noul an școlar. Când se vor finaliza analiza și toate scenariile le vom prezenta public. Suntem în 3 august", a afirmat Orban.
Pagina a fost generata in 0.2162 secunde