În atenția cadrelor didactice! Dosarele pentru concursul de titularizare se depun la Palatul Copiilor

1823
În atenția cadrelor didactice! Dosarele pentru concursul de titularizare se depun la Palatul Copiilor - cadredidacticejpg-1620747280.jpg
Începând de marți, conform Calendarului mobilităților pentru anul școlar 2021-2022, la Registratura Inspectoratului Școlar Județean, se pot depune zilnic, între orele 9:00 – 12:00, dosarele pentru detașări în interesul învățământului sau detașări la cerere prin concurs specific.

Pentru concursul național de titularizare, respectiv pentru repartizarea cadrelor didactice în baza notelor din anii anteriori, dosarele se vor depune la Palatul Copiilor Constanța, zilnic, între orele 9:00 – 16:00.

După cum informează ISJ Constanța, dacă un candidat dorește să se înscrie la concurs, dar și să solicite repartizare în baza notelor din anii anteriori, acesta va depune un singur dosar, cu două cereri, una pentru fiecare tip de mobilitate.

Pentru evitarea aglomerării, a fost gândit un program detaliat pe materii: miercuri sunt programate cadrele didactice din învățământ preșcolar, fizică, chimie, biologie: joi, 13 mai 2021 – educație fizică și sport, religie, arte, istorie, geografie, SUM; vineri, 14 mai 2021 – limba și literatura română, limbi străine, limba maternă, învățământ special, profesor psiholog – cabinet consiliere, profesor logoped, iar luni, 17 mai 2021 (ultima zi) – discipline tehnice, educație tehnologică, respectiv persoanele care, din motive obiective, nu se pot prezenta atunci când sunt programate.


Candidații care în perioada de depunere a dosarelor sunt afectați direct de pandemia Covid (bolnavi / izolați / carantinați) vor depune dosarele online, pe adresa [email protected]

Potrivit Metodologiei-cadru, anul acesta, candidații nu mai trebuie să depună la dosar cazier și certificat de integritate comportamentală, dacă își exprimă acordul pentru ca aceste documente să fie solicitate de Inspectoratul Școlar Județean (acordul respectiv este conținut în cererea de înscriere la concurs).

Reamintim că proxima ședință publică de repartizare prevăzută în Calendarul mobilităților pentru anul școlar 2021-2022 va avea loc pe 5 august, după susținerea probelor scrise ale concursurilor de definitivat (14 iulie) și de titularizare (21 iulie).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1275 secunde