În atenția absolvenților care vor o carieră militară

155
În atenția absolvenților care vor o carieră militară - inatentiaabsolventilor-1440605222.jpg

Articole de la același autor

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu", cu sediul în Constanța, organizează cea de-a doua sesiune a concursului de admitere, în perioada 8-10 septembrie.


Instituție de învățământ militar postliceal cu o vechime de peste 117 ani, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale deține o logistică de pregătire teoretică și practică modernă și adaptată cerințelor în domeniu, ce permite însușirea și perfec-ționarea competențelor profesionale specifice profesiei de maistru militar, pe parcursul celor doi ani de studii.


Absolvenții de liceu cu diplomă de Bacalaureat, cu vârsta maximă de 28 de ani, se pot înscrie și pot concura pe un număr total de 15 locuri, din care 14 pentru Ministerul Apărării Naționale, numai pentru băieți, și un loc pentru Ministerul Afacerilor Interne, nediferențiat pe sexe.


Pentru Ministerul Apărării Naționale, specialitățile militare și locurile disponibile fiecăreia dintre ele scoase la concurs sunt artilerie navală și antiaeriană - cu patru locuri, motoare și instalații electrice navale - cu două locuri, respectiv motoare și mașini navale, cu opt locuri.


Pentru Ministerul Afacerilor Interne este scos la concurs un loc - specialitatea militară motoare și instalații electrice navale.


Înscrierile la concursul de admitere se fac la birourile de informare recrutare din cadrul centrelor militare județene, pentru locurile aparținând Ministerului Apărării Naționale, și la inspectoratele județene de poliție, pentru locurile Ministerului Afacerilor Interne. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4287 secunde