În acest weekend, comedia se mută la Constanţa

Vineri, 18 Septembrie 2020
129
Duminică, 20 septembrie, de la ora 21.30 sunteţi invitaţi, cu mic, cu mare, în parcarea de la Vivo, la o repriză de râs. Trio-ul care va face senzaţie pe scena special amenajată îi include pe Bordea, Nelu Cortea şi Florin Gheorghe. Aceştia nu doar că ajung, din nou, în oraşul de la malul mării, dar sunt puşi pe fapte mari. Organizatorii spun că cei trei au pus la cale un spectacol care se va termina în lacrimi...de râs.

Nu vă speriaţi! Spaţiul va fi amenajat pentru a putea susţine spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfăşurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. „Dorim să vă oferim câteva ore fără griji, în care să vă simţiţi în siguranţă si să vă distraţi alături de cei dragi, exact ca în vremurile bune”, au precizat aceştia.

În plus, cu 24 de ore înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat pe adresa de e-mail precizată la achiziţionarea biletelor, cu privire la modalitatea în care se face accesul şi măsurile exacte pe care le-au luat organizatorii. Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print), cât şi în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2185 secunde