"Împăiați-vă iubiții", la Muzeul Callatis

1703

Articole de la același autor

Aseară, la Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia, Teatrul Thaliamar a prezentat spectacolul "Împăiați-vă iubiții" de Teodor Mazilu, în regia Aurei Mircea-Stuparu, avându-i în distribuție pe Georgiana Asaftei și Claudiu Budeanu. După piesa de teatru a urmat un stand-up comedy cu Iuliana Turonyi, Valentina Vlădescu și Cristian Dănilă, iar, în final, cantautorul Gabriel Tora a susținut un recital muzical.
Astă-seară, piesa "Împăiați-vă iubiții" se va relua de la ora 18, Georgianei Asaftei ală-turându-i-se Andrei Macovei.
"O dată cu sfârșitul sezonului estival numărul vizitatorilor a scăzut, motiv pentru care am hotărât să reluăm seria activităților culturale. Prin organizarea acestor seri culturale, la muzeul callatian, dorim să oferim iubitorilor de teatru, muzică și comedie câteva momente de bucurie și relaxare, într-un spațiu deosebit. În aceeași măsură, dorim să promovăm patrimoniul istoric al Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia.
Subliniez că spectatorii vor putea vedea, cu acest prilej, și noua expoziție permanentă a muzeului, dar și imagini cu singurul papirus din România, readus de la Moscova după 52 de ani", a menționat directorul Muzeului de Arheologie Callatis Mangalia, cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc.
De asemenea, Aura Mircea-Stuparu, regizorul spectacolului, a ținut să precizeze că interpreții au obținut numeroase premii. Georgiana Asaftei a luat premiul Cea mai bună actriță la Festivalul Mangalia Art, din acest an, Andrei Macovei a obținut și el mai multe premii de-a lungul anilor, iar Claudiu Budeanu este student la actorie în anul III, în Anglia.
Biletul de intrare va fi în valoare de 10 lei, iar elevii, studenții și pensionarii vor putea plăti 7,5 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Porți deschise la Cetatea Carsium
Joi, 22 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Seri culturale la Muzeul Callatis
Pagina a fost generata in 0.4255 secunde