Imn special pentru vizita Papei Francisc în România: "Să mergem împreună toți!"

161
Imn special pentru vizita Papei Francisc în România:

Articole recomandate

Comunitatea catolică din Capitală se pregătește să-l întâmpine pe Papa Francisc cu un imn special. Inspirat de motoul vizitei papale. Refrenul imnului "Să mergem împreună toți!" va răsuna pe străzile Bucureștiului în după-amiaza zilei de 31 mai 2019, când Sfântul Părinte se va îndrepta spre Catedrala Sfântul Iosif pentru a prezida Sfânta Liturghie, conform site-ului papalabucuresti.ro.

Imnul este interpretat de tineri și familii din diverse parohii catolice bucureștene și exprimă bucuria românilor de a-l primi împreună în mijlocul lor pe Papa Francisc. Suveranul Pontif va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitația autorităților statului român și a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureștiul, Iașiul și Blajul, precum și sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc, potrivit news.ro.

Vizita a fost pusă sub motto-ul "Să mergem împreună!" și va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma și importante valențe ecumenice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4921 secunde