Video IMAGINILE RUȘINII! "Așa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs"

2059
IMAGINILE RUȘINII!

Articole recomandate

Un elev din Târgu-Mureș, care a participat la un concurs de istorie, organizat de Ministerul Educației și desfășurat la Turnu Măgurele, în județul Teleorman, a făcut publice imaginile cu locul de cazare al olimpicilor pe perioada desfășurării concursului.


Potrivit fotografiilor postate de elev pe Facebook, elevii au fost cazați în internate cu gândaci, mizerie și lenjerii de pat distruse, scrie antena3.ro.

"Așa am fost primiți la sesiunea națională de comunicări științifice-istorie desfășurată la Turnu Măgurele, Teleorman!


Așa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs după luni întregi de muncă!


Eu nu pot decât să vă rog să scoatem împreună la lumină această situație deosebit de gravă pentru a nu fi supuși și alți elevi la o asemenea umilință!



Să nu vă mai întrebați de ce tinerii fug cât mai departe de România.. Țara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți!




Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educației când știți la ce batjocură e supus elevul român?!

Fotografiile le-am realizat în internatele în care am fost cazați: internatul liceului Sfântul Haralambie și internatul liceului Praporgescu, Turnu Măgurele.

Las pozele astea aici cu speranța că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece și alți elevi prin ce am trecut noi în aceste zile la Turnu Măgurele", a scris Popoviciu Alin pe pagina sa de Facebook.


SURSA: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8539 secunde