Iată ce cărți se fură din librării

246
1
Iată ce cărți se fură din librării - cartifurate-1330529682.jpg
Anul trecut, cea mai furată carte din rețeaua Diverta a fost volumul "Mănâncă, roagă-te, iubește", de Elizabeth Gilbert, cu 49 de exemplare lipsă la inventarul grupului de librării, au declarat reprezentații companiei.

Hoții de cărți au avut, de data aceasta, gusturi eclectice, de la Umberto Eco la Elizabeth Gilbert, Aurora Liiceanu și volume despre fotografia de călătorie.

Astfel, pe locul al doilea în topul cărților furate din lanțul de librării s-au clasat cărțile din seria "Amurg/ Twilight" - ediția cartonată, cu 42 de exemplare lipsă, urmată de cartea pentru copii "Elefantul cu pătrățele", cu 39 de exemplare furate.

Pe poziția a patra s-a situat volumul "Secretele succesului. Cum să vă faceți prieteni și să deveniți influent", de Dale Carnegie, cu 31 de exemplare lipsă, la egalitate cu o altă carte semnată de Elizabeth Gilbert, "Și am spus da, o poveste de iubire", și cu "Viața nu-i croită după calapod", de Aurora Liiceanu.

Au mai fost furate din rețeaua Diverta volumele "Vertigo. Lista infinită", de Umberto Eco, cu 30 de exemplare lipsă, "Jurnalul unui puști 2. Rodick e cel mai tare", de Jeff Kinney, cu 29 de exemplare lipsă, și "Fotografia de călătorie", de Michael Freeeman, cu 28 de exemplare lipsă.

Pe ultimul loc în Topul 10 al cărților furate din rețeaua Diverta se află "Secretul: Învățături zilnice", de Rhonda Byrne, cu 26 de exemplare lipsă. 

Comentează știrea

mi
29 februarie 2012
carti

Imi pare rau ca angajatii firmei probabil trebuie sa plateasca ei cartile furate. Dar fara sa incurajez, as putea spune: ma bucur ca inca se fura carti!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Februarie 2012
Stire din Eveniment : La furat de anvelope auto uzate
Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Prinși cu schela furată în spinare
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții i-au furat salcâmii din curte
Pagina a fost generata in 0.2253 secunde