Iată ce ambasador s-a aflat la Universitatea "Ovidius"

690
2
Iată ce ambasador s-a aflat  la Universitatea

Articole de la același autor

Conducerea Universității "Ovidius" din Constanța, reprezentată de rector prof. univ. dr. Sorin Rugină, și prorector cu Relații internaționale și imagine instituțională, prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, s-a întâlnit, ieri, cu Excelența Sa Paul Brummell, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

Întâlnirea a avut loc la solicitarea excelenței sale Paul Brummell, aflat în fruntea unei delegații de oameni de afaceri englezi, care au vizitat Constanța.

Discuțiile au vizat situația studenților britanici aflați la studiu la Facultatea de Medicină și posibilitățile de dezvoltare a relațiilor academice și a celor cu mediul de afaceri britanic.

Lect. univ. dr. Alexandru Bobe, decanul Facultății de Matematică și Informatică, a participat la discuții fiind direct interesat de extinderea relațiilor bilaterale româno-engleze, programul Computer-science desfășurându-se în limba engleză. 

Comentează știrea

Bobita Micutul
17 martie 2016
Imaginea Universitatii Bobita Micutul

Nea Bobe s-a umflat de la cat cascaval european a bagat in el. Nu incape nici in poza, nici in sacou. Baiat descurcaret cum este tot a gasit ceva de bagat in buzunare...un plic.. Sa nu va ganditi la bani.. este un document strategic foarte important pentru universitate....Doar gestul a devenit un reflex neconditionat ..ia plicul si il baga in buzunar..HAHAHA

Micutu
18 martie 2016
Nulitati si boabe

Bobita, nulitatea absoluta! Tot ce a obtinut a obtinut prin pupat in dos: a inceput cu boskoff, acum din dosul lui rugina nu-i mai scoti limba... E un zero barat, toata lumea stie cu ce se icupa de fapt prin jniversitate. Voila matematica altul nu ati gasit decat un linge-blide ca asta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde