Horia Tecău, în vizită la Facultatea de Educație Fizică și Sport

312
Horia Tecău, în vizită la Facultatea de Educație Fizică și Sport - tecau-1342725001.jpg
Horia Tecău, multiplu finalist la Wimbledon, dar și masterand al Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius", a fost primit, ieri, de către rectorul universității, Dănuț Tiberius Epure, și de decanul FEFS, George Stănculescu.
Tenisman recunoscut la nivel mondial și figură emblematică a sportului românesc, cu 12 titluri câștigate și trei finale de Grand Slam, Tecău (27 de ani) va fi port drapelul românesc la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.
Horia Tecău a vizitat Universitatea "Ovidius" ca fost student al ei - Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și deoarece se pregătește pentru finalizarea masteratului "Performanță în Sport", în cadrul aceleiași facultăți.
Deoarece tenismanul se gândește pentru un viitor mai îndepărtat la o carieră de profesor universitar, rectorul universității constănțene i-a recomandat să urmeze și cursurile unei școli doctorale în domeniu, în cadrul universității, motivând că oamenii de valoare sunt vitali pentru mediul economic: "Este vitală pentru mediul românesc atragerea cât mai multor oameni de valoare, care să-i stimuleze pe cei din jurul lor și să-i facă să ajungă la performanță. Horia are o experiență incontestabilă pe terenul de tenis, determinare și o deschidere deosebită față de oameni. Sunt sigur că se va face remarcat și în mediul academic".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4133 secunde