Horia Brenciu, față-n față cu liceenii constănțeni, în lupta anti-drog

317
Horia Brenciu, față-n față cu liceenii constănțeni, în lupta anti-drog - horiabrenciu-1477231155.jpg

Articole de la același autor

Elevii claselor a X-a A și a X-a C din cadrul Liceului Teoretic "Lucian Blaga" Constanța, împreună cu prof. Elena Trache, prof. Simona Dragomir și prof. Daniela Borlovan, au participat, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, la conferința "Tinerii și propriile lor valori", pe tema "Educație civică și prevenirea consumului de droguri". 


Conferința, parte a proiectului național-cultural "Artă contra Drog", a fost susținută de Gigel Lazăr, președintele executiv al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drep-turile Omului România (CIADO), care le-a vorbit adolescenților despre importanța dialogului cu părinții și profesorii lor, dar și despre efectele pe care le poate avea consumul de droguri, punctând sloganul campaniei antidrog. 


Un moment emoționant a fost pre-zentarea unui videoclip în care un tânăr consumator de droguri poves-tește cum a început toată drama lui și prin ce suferințe a trecut. 


Însă, surpriza conferinței a fost pre-zența lui Horia Brenciu, care, în stilul său, a sfătuit tinerii să încerce să se remarce prin idei constructive printre cei de vârsta lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3491 secunde