"Haimanaua" vine să vă înveselească la Casa de Cultură Constanța

Luni, 15 Octombrie 2018
228
Luni, 22 octombrie, ora 19.00, sunteți așteptați, din nou, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde veți avea ocazia de a viziona piesa "Haimanaua" după Victor Eftimiu. Regia este semnată de Dan Tudor, care va juca, de altfel, alături de colegii săi, Tudorel Filimon, Anca Țurcașiu, Dragoș Ionescu, Adela Popescu, Andrei Duban.

Totul începe cu un cetățean care a încercat să se sinucidă, dar care este salvat în ultima clipă, iar salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Orașul îl vrea primar, familia este dezbinată. Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?

"Haimanaua", adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după "Omul care a văzut moartea" a lui Victor Eftimiu, surprinde prin versatilitatea montării și prin dezinvoltura cu care alternează măștile absurde ale vagabondului.

Alexandru Filimon este interpretat surprinzător printr-un joc al destinului de Tudorel Filimon, secondat cu patos de senzuala Anca Țurcașiu în rolul soției și de exuberanta Adela Popescu în ipostaza funny a fiicei îndrăgostite.


Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Năpasta"  se joacă  în dialectul aromân
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Unde puteți găsi un "Soț  de vânzare"?
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Haideți să petreceți  "O noapte la Veneția"!
Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Spectacolul "Inimă rece", reluat după 15 ani
Pagina a fost generata in 0.3839 secunde