Haideți la o porție de sarmale cu dragoste!

249
Haideți la o porție de sarmale cu dragoste! - sarmale-1581956709.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, mai exact joi, 20 februarie, de la ora 19.00, sunteți așteptați la teatru, la clubul "Doors". Pentru că românii au o vorbă: "Iubirea trece prin stomac", organizatorii s-au gândit să vă ofere, de data aceasta, niște "Sarmale cu dragoste", o comedie spumoasă cu Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu. Altfel spus, aveți ocazia de a lua parte la un amestec de iubire, tandrețe, și picanterie, toate învelite în foi suculente de umor și bună dispoziție, în care iubirea se poate bucura de happy- end și ține până la adânci bătrâneți.

Practic, povestea se învârte în jurul a două persoane, un el și o ea, trecuți de prima tinerețe, care ajung să se cunoască în sala de așteptare a unui cardiolog. Așa că, pe lângă boala de inimă, îi unește pasiunea pentru fumat, cafea, dar, mai ales, pentru sarmale.

Deși se ciorovăie, cei doi se susțin, se ocrotesc și cel mai important, "așteaptă" împreună. Dincolo de replicile amuzante, piesa este o invitație de a ne trăi viața și de a ne bucura de ea, fără să-i cerem perfecțiunea și fără s-o raportăm la un model ideal. Piesa nu este recomandată minorilor. Prețul unui bilet este 35 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Concert de jazz și rock la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5174 secunde