Hai să fii cercetător pentru o zi!

148
Hai să fii cercetător pentru o zi! - haisafiicercetator-1411305183.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 26 septembrie, în toată România este organizată Noaptea Cercetătorilor, eveniment la care sunt invitați toți cei curioși pentru a se lansa într-o călătorie în lumea fascinantă a științei.

Noaptea Cercetătorilor este un proiect inițiat de Uniunea Europeană și se desfășoară în toate țările membre și afiliate, cu scopul de a promova știința și cercetătorii în rândurile publicului larg. Rezultatul dorit pe termen lung este de a atrage noua generație către activitatea de cercetare, de a încuraja o carieră în acest domeniu și de a crește recunoașterea publicului larg față de munca nevăzută a cercetătorilor. Evenimentul are loc în fiecare an într-o singură noapte din luna septembrie, în aproximativ 300 de orașe din Europa.

La Constanța, cercetători, ingineri, exploratori și inventatori își dau întâlnire la Maritimo, începând cu ora 17, pentru a lua parte la experimente inedite, conferințe captivante și concursuri cu premii atrăgătoare.

Până la această oră, și-au anunțat interesul, ca parteneri, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "Ovidius", Colegiul Național "Mihai Eminescu", Liceul Teoretic "Carmen Sylva" și Liceul Teoretic "Ion Cotovu". Lista rămâne deschisă! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8526 secunde