"Hai la olimpiadă". Elevii constănțeni, așteptați în centrele de pregătire de performanță

539

Articole de la același autor

Au reînceput înscrierile în programul "Hai la Olimpiadă". Rețeaua centrelor gratuite de pregătire a fost extinsă și în acest an, ajungând la 34 de centre, în 18 județe. Înscrierile se încheie pe 23 septembrie, iar elevii constănțeni dornici să își aprofundeze cunoștințele din domeniile matematică, fizică și informatică se pot înscrie la adresa http://hailaolimpiada.ro/inscriere/.

Cele 34 de centre gratuite sunt deschise tuturor elevilor cu potențial de performanță din orașele/regiunile respective, dar locurile sunt limitate, astfel că va exista o testare pentru admitere. Anul acesta sunt disponibile aproximativ 5.000 de locuri.

Acesta este cel de-al șaselea an consecutiv în care Fundația eMAG susține această activitate de pregătire pentru performanță. Peste 200 de medalii au fost obținute, anul trecut, la olimpiadele școlare naționale de către cei 4.500 de copii care s-au pregătit în centrele "Hai la Olimpiadă". Aceste reușite arată nivelul competitiv la care se lucrează în centre. Pe termen lung, susținătorii programului urmăresc crearea unei noi comunități de profesioniști de valoare, necesară în toate industriile din România.

La Constanța, centrul propune cursuri de fizică, cu prof. Ion Băraru, de informatică, cu prof. Laura Giuglea, și de matematică, cu profesorii Gabriela Constantinescu și Cătălin Zîrnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0784 secunde