Grevă japoneză la Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica”

Sâmbătă, 11 Septembrie 2021, 14:47
1228
Luni, 13 septembrie 2021, la ora 12.00, colectivul de cadre didactice, personal didactic auxiliar și personal nedidactic declanșează o grevă japoneză pentru a atrage atenția autorităților locale asupra unei situații de netolerat care trenează în Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” de mai mulți ani. Este vorba despre lipsa de spațiu suficient, astfel încât cei 1460 de elevi ai instituției nu beneficiază de baza materială a laboratoarelor, a bibliotecii și nici de sală de sport. Suntem consternați de faptul că factorii decidenți din administrația locală nu au găsit soluții optime pentru rezolvarea acestei probleme ce afectează o comunitate mare de elevi și de părinți, problemă cunoscută, de altfel, încă de pe vremea administrației Făgădău. Acțiunea noastră nu va afecta procesul instructiv-educativ. 
Invităm reprezentanții din mass-media locală pentru a ne asculta punctul de vedere și pentru a ne sprijini în demersul nostru, care este de interes public și pe care îl considerăm legitim. 


Colectivul de cadre didactice, personal didactic auxiliar și personal nedidactic al Școlii Gimnaziale Nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3254 secunde