Grădinița "Azur" și-a deschis porțile pentru copilași

467

Articole de la același autor

Zilele toride de vară și vacanța s-au terminat, iar copilașii s-au reîntors, ieri dimineață, la cursuri. Holurile Grădiniței cu Program Prelungit "Azur" din Constanța s-au umplut, din nou, de micuți, care mai de care mai frumoși și mai zglobii. Toți s-au prezentat la grădiniță încă de la primele ore ale dimineții, dornici să își revadă colegii și prietenii, dar mai ales interesați să exploreze împreună noi activități. 


Bucuria a fost maximă pentru toți micuții. Chiar dacă în colțul ochiului se mai zărea, pe ici-acolo, câte o lacrimă, pentru că urmau a fi lăsați de către adulți cu doamnele educatoare, copilașii au fost minunați. Zâmbetul lor inocent, glasul lor cristalin au umplut curtea. Cu buchețele de flori în mânuțe, cu mersul lor firav, cei mici au fost de-a dreptul delicioși. Mai speriați erau adulții, care se tot întrebau unii pe alții dacă cei mici se vor obișnui imediat cu noul mediu sau le vor crea probleme doamnelor. 
"Ne-am pregătit pentru această zi specială cum am știut mai bine. Desigur, am încercat să țin cont și de sfaturile altor părinți sau rude și am încercat să nu părem atât de entuziasmați în fața copilului, deși entuziasmul nostru era cât se poate de real. Ne-am gândit în fiecare clipă că la grădiniță el își va face noi prieteni și că va găsi o mulțime de activități interesante", ne-a declarat o mămică.


În concluzie, a fost o zi minunată pentru toată lumea. În ceea ce privește festivitatea deschiderii noului an școlar 2019-2020, aceasta s-a desfășurat în prezența directorului instituției, Ecaterina Radu, alături de care s-a aflat tot personalul grădiniței, dar și părinți, bunici și preșcolari. Desigur, copiii au fost extrem de încântați de cadourile cu rechizite primite din partea Primăriei Constanța. Pe această cale, doamna director, copiii, dar și cadrele didactice au mulțumit Primăriei Constanța pentru sprijinul constant acordat grădiniței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.303 secunde