Ghiorghe Bătrînca și Violeta Ciucur, candidați la rectoratul UMC

2014
6

Articole de la același autor

Ieri, în aula "Gavrilă Rican" a Universității Maritime din Constanța, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait și-a declarat încheiat mandatul de rector, după o prezentare a raportului de activitate pe cele două mandate 2004-2012, la care i-au fost alături colegii din comunitatea academică.

A fost o scurtă radiografiere a unei activități pline de împliniri ce au culminat cu deschiderea unei filiale în Kazahstan, "unul dintre cele mai importante evenimente din istoria UMC", cum a afirmat rectorul Panait. "Nu cred că poate să existe recunoaștere mai mare a valorii acestei instituții, dar rămâne de văzut cine va merge, la 1 septembrie 2012 la Aktau, să continue proiectul început", a continuat același interlocutor.

Nu mai insistăm asupra realizărilor celor două mandate pentru că ele se cunosc și au fost prezentate la momentul oportun.

La finalul raportului, însă, Cornel Panait a declarat că va susține candidatura conf. univ. dr. ing. Violeta Vali Ciucur, actualmente secretar științific al Senatului.

Tot un membru al Senatului este și contracandidatul său, conf. univ. dr. Ghiorghe Bătrînca, decan al Facultății de Navigație și Transport Local. "Fiecare are dreptul să susțină pe cine dorește. Pentru mine aceste alegeri nu sunt o competiție între persoane, ci o competiție de idei pentru dezvoltarea echilibrată a universității", a declarat pentru "Cuget Liber" prof. Bătrînca.

Reamintim că alegerile pentru cele șapte departamente ale Universității Maritime din Constanța vor avea loc vineri, 24 februarie, iar alegerile pentru consiliile profesorale - vineri, 2 martie. Miercuri, 7 martie, va fi ales noul rector al Universității Maritime Con-stanța.

Comentează știrea

Nicu G
23 februarie 2012
Batrinca e marinar!

Doamna Boc cu fusta e sluga lui don Panait, care va duce mai departe realizarile "glorioase" ale UMC. Cele legate de pile, cunostinte, relatii, spagi, manarii, smecherii, deturnarea banilor. ++++ absolventi slab pregatiti, ca orice fabrica de diplome! Am o intrebare pentru dona respectiva: care e ... pupa la un vapor? Domnul Batrinca e absolvent IMC, olimpic la matematica, scolit prin USA si e prea serios ca sa fie rector! La UMC e nevoie de o jartea, ca sa traga don Panait de ea. Alo DNA! Aude cineva?

oana
23 februarie 2012
alegeri

Hai sa nu fim misogini. Nu e nevoie sa fii marinar ca sa conduci o institutie, ci de un bun profesionist, manager si comunicator. Si D-na Ciucur e absolvent de politehnica (fie vb. intre noi o scoala de renume si serioasa), cu multe rezultate profesionale. Ha sa ii lasam pe cei care au drept sa aleaga si sa nu injuram daca habar nu avem despre ce vorbim. Succes candidatilor.

Ciobanu Mihai
23 februarie 2012
Pentru Nicu G

Tot urmaresc prin presa locala articolele legate de invatamant si nu pot sa nu remarc ca de fiecare data cand faceti cate un comentariu, in special legat de UMC, mancati rahat. Ce simplu e sa te dai viteaz sub cortina anonimatului, cortina care probabil ascunde multe frustrari generate de propria incompetenta. Pofta buna in continuare!

Nicolae Georgescu
23 februarie 2012
Pt. Ciobanu Mihai

Am intrat pe site la UMC, dar nu sunteti pe lista cadrelor, poate sunteti sofer sau portar de le stiti pe toate? Sau v-a platit don Panait sa-l aparati, ca avocat? Dupa limbaj, mai degraba lucrati in port, la celalalt "don" Panait, Viorel-Comvex. Sau beneficiati de spagile date de studenti si aveti ceva de pierdut? Alo DNA, mai e si altcineva! Cu stima! Nicu G.

observator UOC
1 martie 2012
MAI TACI DREAQ NICU G.

VAD CA TU LE STII PE TOATE,LA UOC TI-AI DAT CU PAREREA,LA UMC LA FEL....LASA-TE PAPAGALULE DE COMMENT-URI SI VEZI-TI DE PROSTIA TA

Trinca Daniel
11 ianuarie 2016
La 3 ani distanta

Iaca la 3 ani distanta se dovedeste verticalitatea dnei Violeta Ciucur. Speram ca binele: gelu Baranca , va invinge la final .

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Răsturnare de situație la UMC
Pagina a fost generata in 0.3015 secunde