Gest caritabil al elevilor de la Școala nr. 1 Hârșova

1070
Cadrele didactice și elevii ciclului primar ai Școlii cu clasele I-VIII nr. 1 din Hârșova au participat la acțiunea caritabilă "De la suflet la suflet", desfășurată în județul Tulcea, la Centrul "PRO FAMILIA" din localitatea Sâmbăta de Sus.
Școala cu clasele I-VIII nr. 1 din Hârșova este partener în proiectul "De la suflet la suflet", inițiat în anul 2010, alături de Primăria orașului Hârșova. Acțiunea a constat în donarea de rechizite, îmbrăcăminte și dulciuri strânse timp de două săptămâni de către toate învățătoarele școlii și colectivele de elevi din ciclul primar.
De asemenea, elevii școlii cu clasele I-VIII nr. 1 din Hârșova au adus bucuria în sufletele micuților și prin prezentarea unui program artistic specific sărbătorilor de Crăciun.
"Această activitate demonstrează încă o dată dăruirea și implicarea cadrelor didactice din școala noastră, precum și importanța pe care o acordăm educației de calitate", a declarat prof. Camelia Șerban, director al Școlii cu clasele I-VIII nr. 1 Hârșova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premii pentru elevii olimpici
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cotimanis, "Ultimul Don Juan"
Pagina a fost generata in 1.9757 secunde