Galerie foto / IOHANNIS DESCHIDE ANUL UNIVERSITAR, LA CONSTANȚA. TRAFICUL ÎN ORAȘ, PARALIZAT

2732
4

Articole de la același autor

Piața Ovidiu din Constanța găzduiește, astăzi, începând cu ora 11, festivitatea de deschidere a anului universitar 2017 - 2018. Ceremonia va fi marcată de prezența președintelui României, Klaus Iohannis.

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius", Universitatea Maritimă și Academia Navală "Mircea cel Bătrân".

Astfel, accesul publicului în zonă va fi permis între orele 9.30 și 10.30. Pentru ca această manifestare să se desfășoare în condiții de siguranță, traficul va fi restricționat. Accesul autovehiculelor în Peninsulă, între orele 8 și 13, se va realiza prin prezentarea unui act de identitate din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona afectată de restricții (în cazul riveranilor) sau al unui permis de trecere - pass eliberat de autoritățile locale. 


În aceste momente, traficul în centrul Constanței este paralizat. Se circulă cu dificultate, de aceea, șoferii trebuie să manifeste prudență maximă. 


Comentează știrea

Liviu Chilian
2 octombrie 2017
Ha! JewhANUS a...inaugurat hanul jewniversitar kustendiliu

Mare e grădina Ta, Doamne Iisuse Christoase! Si mulți nebuni se plimba prin Ea, liberi! E cazul si Germanului Sadic ajuns Fuhrerul tutulor Rromarlanilor. Întrebarea e de ce Natangul Antinațional ii terorizează pe bieții kustendilii si constănțeni. Pestilenta a fost data peste kkp de teroarea secreteilor ce'l păzesc pe Fuhrer. Hanul jewniversitar ARHICORUPT putea fi deschis si fără teroarea neoseKuristica. Văd ca Fuhrerul nu se dezminte. Nu a invitat la...han, Jewniversitatea Shakkna a Greco-Tziganilor. Probabil, Der Nătâng Fuhrer e informat ca Shakkna e condusă de un hot nebun pe nume Paparis. Sanchi, cică nu e vorba de rasism. Ci de corupție

Jormania Libera
2 octombrie 2017
Tourette

Domnu Liviu Chlian... bei gaz.. tragi pe nas ... mereu ? Sau pur simplu n-ai incotro ?

medicul de serviciu
2 octombrie 2017
medicamente

s-au luat toate medicamentele pe etaj? Ca vad ca iar posteaza pacientii.

Liviu Chilian
2 octombrie 2017
Ha! Jewniversitatile kustendilii vor avea...prospătură

Da' nu prospătură la care "gândesc" kustendiliii, ci prospătură profeSSorabiata! Cică, adevăratul skop al venirii lui Der Nătâng Fuhrer in Kustendge, e sa obțină aprobarea sonatului jewniversitar pt aducerea a doi profeSSorabiati emeriti din Israhstzel la Jewniversitatea...Naso-ala, zisa si Jewvidius, de la numele poetului șturlubatic Roman Ovid Naso. E vorba de Schwartzenebunu si Moartenstern, doi Israhatzeleni cunoscuți kustendiliilor. Schwartzenebunu si Moartenstern vor preda Știința Asasinatului(vezi asasinarea lui Codruț Manta), primul, si Stiinta Corupției, al doilea. JewhANUS crede ca si Jewnstitutul de Marină "Radu Mazăre-Capone" are nevoie de un profeSSorabiat din Israhatzel, dupa ce jewnstitutul l'a pierdut pe inegalabagiabilul Kitzakk, devenit mare politicastru liberabiat im Tampitopole

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8716 secunde