GALERIE FOTO / BOBOTEAZĂ. Mii de constănțeni, prezenți pe faleza Cazinoului.

1232
5

Articole de la același autor

Mii de persoane sunt prezente la acest moment pe faleza Cazinoului din Constanța, unde IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului oficiază slujba de sfințire a apei, cu prilejul sărbătorii Bobotezei. După aceea, IPS Teodosie va arunca în mare cele trei cruci, care vor fi recuperate de catre curajoși. Credincioșii vor primi după încheierea slujbei sticle de Agheasma Mare, care, se spune ca îi va feri de rele tot anul.

Comentează știrea

Dan
6 ianuarie 2018
Așa zisa sărbătoare sfântă

Din câte știu Ioan a botezat, Isus s-a botezat, nu... bobotezat. Tradiția aștept e una stupida, inutila oricărui creștin adevarat (nu cretin), iar asta pentru ca nu are baza biblică.

maidanezul de serviciu
7 ianuarie 2018
BOBOTEAZA

mii de constanteni prezenti in fata CELEBRELOR RUINE ALE CAZINOULUI. CACI ASA ESTE FRUMOS PENTRU O TRADITIE MILENARA.....

Cretin ortodox
7 ianuarie 2018
Tapul ala ragusit strica toata ceremonia !

Ar trebui sa taca si sa lase pe altii sa faca dedicatiile muzicale ! Deja imi este rau de la cata agheasma am beut .....am trecut pe zeama de varza !

Lumea la răscruce
7 ianuarie 2018
Aqua Park

Că este multă lume adunată de Bobotează, n-ar fi rău, doar că dacă s-a adunat să se calce în picioare pentru sticluțele BOR ului... doar multa prostie si criza de valori morale se arată. Păcat de tradiție, că o mătrășește un țap bețiv; el se încălzește cu vin, mirenii tremură pentru apa chioară. Cică dacă torni apa BOR ului câștigată prin luptă dreapta pe crapaturile casei simti cum ti se face cald sub limbă ....

jandarm
8 ianuarie 2018
Un spectacol de prost gust!

Jandarmi? delegatie militara? boi care se rahatesc si se pisa? si oameni needucati care se inghesuie pentru o apa de facut gargara. Preafericitule, cand incepi sa tai bilete la intrarea pe poarta Raiului?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1588 secunde