Gala Premiilor de jazz In Memoriam Johnny Răducanu

239
Gala Premiilor de jazz In Memoriam Johnny Răducanu - 1-1333354251.jpg
Vineri, 6 aprilie, ora 19.30, la Godot Cafe-Teatru București va avea loc a IX-a ediție a Premiilor de jazz și va reuni nume de prestigiu ale jazz-ului românesc.

Fundația MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, organizează Premiile MUZZA, cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical.

Gala Premiilor de jazz, realizată de muzicologul Alexandru Șipa, este prezentată de Anca Romeci și va fi dedicată In Memoriam Johnny Răducanu, care, după cum se știe, a încetat din viață în 2011.

Ediția din acest an îi are ca invitați, printre alții, pe cunoscuții muzicieni Jancsy Korossy (85 de ani - Premiul de excelență), Nicolas Simion, Luiza Zan, Puiu Pascu, Florin Răducanu, pe tinerii Alex Pădureanu, Toma Dimitriu, Alexandru Constantin și Al Baroc, laureați ai unor recente concursuri, reputații blues-mani Vali "Sir" Blues Răcilă și Raul Kușak și apreciata formație, revelație a ultimilor ani Guilty Lemon din Sibiu.

Gala se va încheia cu un recital care suntem siguri că va fi o surpriză plăcută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6631 secunde