GALA HOP 2020. Cum puteți să votați DansActorul anului

108
GALA HOP 2020. Cum puteți să votați DansActorul anului - galahop-1597820502.jpg

Articole de la același autor

Gala Tânărului Actor HOP, aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu, se va desfășura la Teatrul Național "I. L. Caragiale" din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3 - 6 septembrie. 
Timp de 3 zile, 24 de tineri dansactori vor concura pentru trofeele HOP. 


Până la marea confruntare, organizatorii invită publicul să-i cunoască pe artiști și să urmărească campania online GALA HOP. Votează DansActorul anului 2020. 


Zilnic, în perioada 18 – 30 august, cei 16 artiști de la secțiunea Individual și cei 9 artiști de la secțiunea Grup se vor prezenta prin scurte filme realizate de ei înșiși. Este primul lor contact cu publicul Galei HOP. 


În perioada 3-5 septembrie, în fiecare seară de la ora 21.00, publicul poate urmări transmisiunea în direct de la Amfiteatru TNB și apoi, în 6 septembrie, până la ora 19.00 are timp să voteze dansactorii preferați pe www.galahop.uniter.ro. 
Votul publicului contează! Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, duminică, 6 septembrie, ora 22.00.


Site-ul Galei HOP, www.galahop.uniter.ro, contul oficial Facebook al Galei Hop, contul oficial de YouTube al Uniter România sunt canalele pe care publicul va putea urmări filmele de prezentare ale concurenților și transmiterea live de la Teatrul Național București, în perioada 3 – 6 septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Ultima zi de concurs, la Gala "HOP"
Sâmbătă, 10 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Palmaresul celei de-a XIX-a ediții a Galei HOP
Pagina a fost generata in 0.5957 secunde