Gală de balet cu invitați internaționali

338

Articole de la același autor

Fragmente din celebrele coregrafii de balet Chopiniana, Valsul Florilor, Antonio și Cleopatra, Don Quijote și Lacul Lebedelor vor fi puse în scenă la Teatrul Național de Operă și Balet cu ocazia "Galei de balet" de duminică.
Compania de balet a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" pune în scenă, duminică 20 mai, de la ora 19.00, o extraordinară "Gală de balet" având ca invitați speciali doi balerini din Coreea de Sud, Jeonil Yoon și Park Youmgjim care vor dansa un pas de deux din "Antonio și Cleopatra" și celebrul "Don Quijote" de Minkus.
În cadrul galei veți putea vedea "Chopiniana" pe muzica lui Frederic Chopin și coregrafia clasică a lui Mihail Fokin, avându-i ca soliști pe Eliza Maxim, Sergiu Dan, Aliss Tarcea și Irina Ganea Mihaiu, "Valsul Florilor" din baletul "Spărgătorul de nuci" de P.I.Ceaikovski în coregrafia lui Gheorghi Kovtun alături de un pas de deux din actul al treilea "Lacul Lebedelor" de P.I.Ceaikovski în coregrafia lui Mihai Babușka, în care va dansa viitorul cuplu de prim-balerini Eliza Maxim și Sergiu Dan. Acestea sunt doar câteva dintre nu-merele interesante ale galei pe care vă lăsăm să le descoperiți duminică de la ora 19:00 la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța.
Biletele puse la vânzare pentru acest spectacol pornesc de la 10 Lei și ajung până la 25 de Lei, în funcție de poziția locului în sala de spectacol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3466 secunde