"Gaițele" revin pe scena Teatrului de Stat Constanța

Miercuri, 04 Decembrie 2019
194
Teatrul de Stat Constanța v-a pregătit, pentru finalul săptămânii, o comedie care abundă în umor negru. Aceasta va putea fi vizionată, vineri, 6 decembrie, de la ora 19.00. "Gaițele", de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu îi va captiva cu siguranță pe spectatori, sunt de părere actorii. 


Din distribuția acestei piese, fac parte: Dana Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Lana Moscaliuc, Laura Iordan Adrian, Mirela Pană, Cristina Oprean, Liliana Cazan, Maria Lupu, Andu Axente, Adrian Dumitrescu, Remus Archip și Gabriel Neață. 
Scenografia îi aparține Lăcrămioarei Dumitrașcu, iar coregrafia poartă semnătura Raimondei Potlog. 


Montarea de la Constanța, sub semnătura lui Lucian Iancu, poate rivaliza cu cele mai bune versiuni ale acestei piese, care se joacă în multe dintre teatrele românești, susțin reprezentanții TSC. 


"Apetența publicului pentru peripețiile familiale ale clanului Dudulenilor, pentru replicile savuroase și bârfele suculente, dar și pentru viziunea regizorală se traduce în săli pline la fiecare reprezentație", subliniază reprezentanții teatrului constănțean. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2196 secunde